logo

Bejelentkezés | 2018.03.25.

Keresés:
Nyitó oldal » Hírek » Felhívás a „Kiváló gyógyszertár, 2016” pályázatra! Meghosszabbított beküldési határidő!

Felhívás a „Kiváló gyógyszertár, 2016” pályázatra! Meghosszabbított beküldési határidő!

 

Az idén negyedik alkalommal jelenik meg az egészségügy egészét átfogó Medicina évkönyv, amelyhez kapcsolódóan „Kiváló Gyógyszertár, 2016” címmel pályázatot ír ki a kiadvány szerkesztőbizottsága.

A gyógyszertárak az emberek életterébe, a betegek és hozzátartozóik világába beépült „lakossági fórumok”, egészségügyi szolgáltatók. Az egészségügyi felvilágosítás, a betegségekkel és gyógyszerekkel kapcsolatos szakszerű tájékoztatás, a tanácsadás felelős intézményei. A gyógyszerészek hivatása, munkájuk minősége kiemelt jelentőségű az egészség értékként való elfogadásában.

A zsűri az idén is változatlan összetételben dolgozik.

Elnök: Prof. dr. Kovács Árpád egyetemi tanár, a Magyar Közgazdasági Társaság elnöke. Tagok: Prof. dr. Fülesdi Béla tanszékvezető egyetemi tanár, az Egészségügyi Szakmai Kollégium elnöke, Prof. dr. Szökő Éva, a Magyar Gyógyszertudományi Társaság elnöke, Prof. Dr. Kosztolányi György egyetemi tanár, az Magyar Tudományos Akadémia orvosi osztályának elnöke, Dr. Velkey György, a Magyar Kórházszövetség elnöke.

Reméljük, hogy az idén is sok gyógyszertár tisztel meg bennünket a pályázatával, amelynek eredményhirdetése várhatóan 2016. október közepén lesz a könyvbemutatóval egybekötött V. Egészségügyi miniszteri csúcstalálkozón.

A pályázatokat 2016. augusztus 24-ig kérjük beküldeni a Magyar Gyógyszerészi Kamara e-mail címére (hivatal@mgyk.hu)

 

Budapest, 2016. június 27.

 

Nógrádi Tóth Erzsébet                                              Hankó Zoltán
 alapító főszerkesztő                                                       elnök
Medicina TOP évkönyv                                Magyar Gyógyszerészi Kamara