logo

Bejelentkezés | 2018.03.25.

Keresés:
Nyitó oldal » Hírek » Pályázati kiírás - Alma gyógyszertárak értékesítése XII.

Pályázati kiírás - Alma gyógyszertárak értékesítése XII.


Tisztelt Partnerünk!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Hungaropharma Zrt. újabb öt gyógyszertári érdekeltségének értékesítését hirdette meg. Az üzletrészek értékesítésére ütemezetten, nyilvános pályázat útján kerül sor.

A most meghirdetett gyógyszertárakra vonatkozó ajánlattételi felhívásokat a folyamat lebonyolításával megbízott ügyvédi iroda honlapján érheti el:

Magyar Korona Gyógyszertár – DUNAPARTI1/2016
http://www.kbw.hu/almapatika-ertekesites/magyar-korona-gyogyszertar-dunaparti12016/

Viktória Gyógyszertár – VIKTÓRIA1/2016
http://www.kbw.hu/almapatika-ertekesites/viktoria-gyogyszertar-viktoria12016/

Ezüst Patika Gyógyszertár – NAGYKŐRÖSI1/2016
http://www.kbw.hu/almapatika-ertekesites/ezust-patika-gyogyszertar-nagykorosi12016/

Vizafogó Gyógyszertár – VIZAFOGÓ1/2016
http://www.kbw.hu/almapatika-ertekesites/vizafogo-gyogyszertar-vizafogo12016/

Alma Gyógyszertár Tatabánya TESCO – TTBT1/2016
http://www.kbw.hu/almapatika-ertekesites/alma-gyogyszertar-tatabanya-tesco-ttbt12016/

Az alábbiakban összefoglaljuk az értékesítéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat:

  • A Hungaropharma az értékesítési folyamat során a maximális átláthatóságra törekszik és figyelembe veszi a jogszabályban meghatározott elővásárlási jogokat. Az elővásárlási jog elsődleges kedvezményezettjei az adott gyógyszertárat üzemeltető cégben tulajdonrésszel rendelkező gyógyszerészek, másodlagos kedvezményezettjei a gyógyszertárban dolgozó tulajdonrésszel nem rendelkező gyógyszerészek.
  • A nyilvánosság és az átláthatóság (transzparencia) biztosítására a pályázati eljárásokat a KBWR Partners Ügyvédi Társulás fogja lebonyolítani. ( http://www.kbw.hu/a-tarsulasrol/). Az eljárással kapcsolatos részletes tájékoztatás elérhető lesz az ügyvédi iroda honlapján.
  • Az üzletrészek értékesítésére ütemezetten, nyilvános pályázat útján kerül sor. Vételi ajánlatot tenni az ajánlattételi felhívás megjelenését követően, a pályázati anyagban meghatározottak szerint, a pályázat benyújtására nyitva álló harminc napos időtartam alatt lehet.
  • A gyógyszertári tulajdonrészek értékesítéséhez kapcsolódó pályázati anyag az érintett gyógyszertár személyi jogos gyógyszerészének térítésmentesen, mindenki másnak térítés ellenében lesz hozzáférhető.  

Az Alma Gyógyszertárak Csoport jelentős értéket képvisel a piacon, melynek megőrzésére és növelésére törekszünk. Kiemelt fontosságú számunkra, hogy az értékesítésre kerülő gyógyszertárak a csoport részei maradjanak és tovább erősítsék az Alma Gyógyszertárak Franchise hálózatot.

Tisztelettel,

                      Dr. Feller Antal s.k. 
                         Vezérigazgató