logo

Bejelentkezés | 2018.03.25.

Keresés:
Nyitó oldal » Hírek » Pályázati kiírás - Alma gyógyszertárak értékesítése XIII.

Pályázati kiírás - Alma gyógyszertárak értékesítése XIII.


Tisztelt Partnerünk!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Hungaropharma Zrt. újabb öt gyógyszertári érdekeltségének értékesítését hirdette meg. Az üzletrészek értékesítésére ütemezetten, nyilvános pályázat útján kerül sor.

A most meghirdetett gyógyszertárakra vonatkozó ajánlattételi felhívásokat a folyamat lebonyolításával megbízott ügyvédi iroda honlapján érheti el:

Alma Gyógyszertár Dunapart – BPDU2/2016
http://www.kbw.hu/almapatika-ertekesites/alma-gyogyszertar-dunapart-bpdu22016/

Alma Gyógyszertár Orient – BPMÁ1/2016
http://www.kbw.hu/almapatika-ertekesites/alma-gyogyszertar-orient-bpma12016/

Turul Gyógyszertár – LEPSÉNYI1/2016
http://www.kbw.hu/almapatika-ertekesites/turul-gyogyszertar-lepsenyi12016/

BÉKE Gyógyszertár – DNJV1/2016
http://www.kbw.hu/almapatika-ertekesites/beke-gyogyszertar-dnjv12016/

Alma Gyógyszertár Eger TESCO – EGRT1/2016
http://www.kbw.hu/almapatika-ertekesites/alma-gyogyszertar-eger-tesco-egrt12016/

Az alábbiakban összefoglaljuk az értékesítéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat:

  • A Hungaropharma az értékesítési folyamat során a maximális átláthatóságra törekszik és figyelembe veszi a jogszabályban meghatározott elővásárlási jogokat. Az elővásárlási jog elsődleges kedvezményezettjei az adott gyógyszertárat üzemeltető cégben tulajdonrésszel rendelkező gyógyszerészek, másodlagos kedvezményezettjei a gyógyszertárban dolgozó tulajdonrésszel nem rendelkező gyógyszerészek.
  • A nyilvánosság és az átláthatóság (transzparencia) biztosítására a pályázati eljárásokat a KBWR Partners Ügyvédi Társulás fogja lebonyolítani. ( http://www.kbw.hu/a-tarsulasrol/). Az eljárással kapcsolatos részletes tájékoztatás elérhető lesz az ügyvédi iroda honlapján.
  • Az üzletrészek értékesítésére ütemezetten, nyilvános pályázat útján kerül sor. Vételi ajánlatot tenni az ajánlattételi felhívás megjelenését követően, a pályázati anyagban meghatározottak szerint, a pályázat benyújtására nyitva álló harminc napos időtartam alatt lehet.
  • A gyógyszertári tulajdonrészek értékesítéséhez kapcsolódó pályázati anyag az érintett gyógyszertár személyi jogos gyógyszerészének térítésmentesen, mindenki másnak térítés ellenében lesz hozzáférhető.  

Az Alma Gyógyszertárak Csoport jelentős értéket képvisel a piacon, melynek megőrzésére és növelésére törekszünk. Kiemelt fontosságú számunkra, hogy az értékesítésre kerülő gyógyszertárak a csoport részei maradjanak és tovább erősítsék az Alma Gyógyszertárak Franchise hálózatot.

Tisztelettel,

                      Dr. Feller Antal s.k. 
                         Vezérigazgató